(71)

Anna och den franska kyssen

ljudbok och e-bok


En internationell bÀstsÀljare

En av Årets bĂ€sta tonĂ„rsböcker NPR

Med pÄ NPR:s lista över tidernas 100 bÀsta tonÄrsromaner

Nominerad till en Cybils Award för BÀsta ungdomsroman

»Gillar du lyckopirr - lÀs Anna och den franska kyssen!« | CAROLINA LANDIN, KULTURKOLLO

»Full av scener som fÄr mig att le, att nicka igenkÀnnande, att sucka irriterat över korkade tonÄringar eller dumma förÀldrar. Underbart!« | JENNY MAGNUSSON, BOKMALEN

»Magisk. FÄngar verkligen kÀnslan av att vara förÀlskad.« | CASSANDRA CLARE

Anna har ett lyckligt liv i Atlanta. Hon har en lojal bÀsta kompis och Àr kÀr i sin arbetskamrat pÄ biografen, som just har börjat ÄtergÀlda hennes kÀnslor.

DĂ€rför blir hon inte alls förtjust nĂ€r hennes pappa bestĂ€mmer sig för att skicka i vĂ€g henne till Paris för att hon ska gĂ„ sitt sista skolĂ„r dĂ€r. Men trots att hon inte kan ett ord franska lĂ€r Anna kĂ€nna en del coola nya personer, inklusive den snygge Étienne St. Clair, som snabbt blir hennes bĂ€sta vĂ€n.

TyvÀrr Àr han upptagen - och det kanske hon ocksÄ Àr... Eller?

Annas Är i Paris, staden som brukar kallas »vÀrldens mest romantiska«, visar sig bli omtumlande, hjÀrtslitande och alldeles fantastiskt. Ett Är som förÀndrar henne för alltid.

STEPHANIE PERKINS Ă€r en internationellt storsĂ€ljande amerikansk författare, med flera titlar pĂ„ New York Times bestsellerlista. Hon har alltid arbetat med böcker: först som bokhandlare, dĂ€refter som bibliotekarie, och nu som romanförfattare. Anna och den franska kyssen Ă€r hennes debutroman, som bland annat blev vald till en av Årets bĂ€sta tonĂ„rsböcker av NPR och nominerades till en Cybils Award för BĂ€sta ungdomsroman.

»Charmar sina lÀsare med parisiska miljöer och en kille som Àr trÚs bien.« | MTV

»Anna och den franska kyssen Àr allt ditt hjÀrta lÀngtar efter.« | LISA MCMANN

»VÀldigt romantisk. Du borde dejta den hÀr boken.« | MAUREEN JOHNSON


UpplÀsare: Kristina Leon
LĂ€ngd:

4.1

71 recensioner

Alice

2022-10-26

Helt ok ungdomsromans, dock lite seg i flera partier dÀr storyn kÀndes lite stillastÄende. Mysig atmosfÀr. MÀrkligt/hackigt upplÀst, tror det bidrog till att dra ner betyget.

Anonym

2022-05-26

Jag som en 13 Äring dag boks drömmar typ Àlskade denna, lite kÀnslomÀssiga bok. Full av bÄde fiende, vÀnskap och kÀrleksrelationer! Drömmer nu om en framtid i Frankrike bara för att fÄ se dom skönheter boken beskriver

Elin

2022-01-30

SpÀnnande, rolig, intressant och man kunde relatera till mÄnga olika hÀndelser i boken