(18)

Andas

ljudbok


Andningsmeditation

Livet börjar med ett andetag. Vi tar ca 20 000 andetag per dag, i genomsnitt 14 st per minut. Att det Àr livsviktigt att andas kan vi nog alla vara överens om. Andningen förser kroppen med syre och Àr en av vÄra mest grundlÀggande funktioner. Tack vare syre kan vi tillverka stora mÀngder energi och möta kroppens enorma energibehov.

I denna lite lÀngre avslappnande meditation med fokus pÄ din andning fÄr du möjlighet att stanna upp och fokusera inÄt. Att anvÀnda din andning som ett ankare för hÀr och nu och lÄta ditt sinne vila. Vi kan bara genom att vÀnda vÄrt fokus inÄt bli mer avslappnade, slÀppa spÀnningar och bli mer medvetna om vad som sker omkring oss bara genom att ta stanna upp, ta ett djupt andetag och andas ut. Andningsmeditation Àr en av de enklaste och mest basala övningarna i mindfulness och för mÄnga en favorit. Med denna guidade meditation fÄr du möjlighet att stanna upp och Äterkoppla till din andning.

Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller sÄ ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med nÄgon annan av mindfulness övningarna.

Del 10 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförÀndring sedan 2005, hon har grundlÀggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. HÄller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio Ären har hon coachat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se



3.2

18 recensioner