(2358)

Allting trasigt ska bli helt

ljudbok och e-bok


Allting trasigt ska bli helt Àr tredje delen i Johanna Mos kritikerrosade serie om Helena Mobacke. En kriminalroman om att fly, sitt land och sitt förflutna, och om att hitta fram till en tillvaro som kÀnns hel.

TvÄ personer nÀrmar sig SkÀrholmens torg frÄn olika hÄll: femtonÄriga Zemar Ahmadi och sextiotvÄÄriga Gunnar Andersson. Det Àr sommar och helg, allt verkar stilla. Men lugnet Àr bedrÀgligt. Plötsligt smÀller det. LÄgor slÄr upp frÄn en gammal rostig Volvo och gatstenar haglar genom luften. I tumultet som uppstÄr knivhuggs Gunnar till döds. NÄgon hÄller fast Zemar: Det var han som gjorde det.

Utredningssituationen Àr minst sagt knepig för den kontroversiella kriminalkommissarie Helena Mobacke och hennes grupp vid Söderortspolisen. PÄ nÄgot sÀtt mÄste de ta reda pÄ hur och varför Gunnar Andersson dog och om det har med upploppet i SkÀrholmen att göra. Under utredningens gÄng tvingas polisen Herman Tingwall konfrontera det som hÀnde nÀr han sjÀlv var femton. Det som fick honom att fly hembyn. Inget Àr som det ser ut att vara.


UpplÀsare: Marie Richardson
LĂ€ngd:

3.8

2358 recensioner

Lena

2023-10-19

sÄ bra serie. nÀsta bok stÄr pÄ tur

Kent

2023-07-18

Inte lika bra, lite rörig!

Liz

2023-06-21

Mycket spÀnnande och upplÀsare jÀttebra, rekommenderas