(2831)

Allt som var mitt

ljudbok och e-bok


Cissi Wallins instagraminlÀgg hösten 2017, dÄ hon namngav en kÀnd medieprofil som vÄldtagit henne, satte igÄng det svenska #MeToo-upproret pÄ allvar. Efter det har Cissi hyllats, hÄnats, hatats och hotats. Hon dömdes hösten 2019, i en hÄrt mediabevakad rÀttegÄng, för grovt förtal mot den man hon 2017 namngett som sin förövare. HÀr hade Wallin kunnat vÀlja att lÄta sig tystas. Men viljan att berÀtta blev starkare Àn nÄgonsin. Hennes motstÄndare har försökt att stoppa boken, genom att hota det tidigare förlaget med rÀttsliga konsekvenser. Cissi valde dÄ att ge ut sin bok pÄ eget förlag istÀllet.

”Allt som var mitt” Ă€r berĂ€ttelsen om skammen, Ă„ngesten och rĂ€dslan efter ett övergrepp. En smĂ€rtsam historia om ett destruktivt uteliv, droger, fylla, osĂ€kerhet, utnyttjande, svek och förnedrande sex. Men Ă€ven en vacker beskrivning av stolthet, systerskap, rĂ€ttvisepatos och mod.

SÄ hÀr beskriver författaren Cissi Wallin boken med egna ord:

”Detta Ă€r historien som inte fĂ„r berĂ€ttas. Som blivit stoppad gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng. Hela den osannolika sanningen. Jag kanske hamnar i fĂ€ngelse för att jag lĂ„ter dig lyssna pĂ„ den. Men alternativet kĂ€ndes vĂ€rre.”

Delar av vinsten av boken kommer Cissi Wallin att skÀnka till Roks Sveriges arbete för utsatta kvinnor och barn.


UpplÀsare: Cissi Wallin
LĂ€ngd:

4.2

2831 recensioner

Annelie

2024-02-23

Tack

Nova

2023-08-03

Grep tag i mig frÄn första minuten. Lugn och fin röst att lyssna till.

Linda

2023-07-30

fantastisk!