(253)

Allt för min bror

ljudbok och e-bok


En stark och rörande berättelse om en oerhört smärtsam familjetragedi. Sommaren 1990 blev Cathys älskade bror påkörd av en bil. Han dog inte, men åtta år senare måste familjen fatta ett omänskligt svårt beslut.


Uppläsare: Angela Kovács
Längd:

3.8

253 recensioner

Frugan

2023-05-15

Här berättar författaren Cathy om sin och familjens kamp för Cathys bror, Mattie. Han har råkat ut för en olycka och hamnat i ett vegetativt tillstånd så han är alltså inte död men inte heller riktigt levande. Deras kamp för Matties liv pågår i åtta år och boken handlar om vad som händer med de närstående när någon i ens familj råkar ut för en tragisk olycka och hoppet som finns där. Vad gör att man till slut inser att det inte fungerar längre? Allt är prövat men det förändrar inte utgången av Matties eventuella återgång till livet. När ska man ge upp? Kan man ge upp? Vad gör man med alla skuldkänslor? Bra bok! Läs den!

blondie

2023-02-04

Jag har gråtit från och till under lyssningen på denna bok så att jag är förvånad att det finns tårar kvar. Det är en bok om kärlek, mest av allt. Minnen. Hopp, sorg, skuldkänslor och vetenskapens begränsningar och brister.

Mai

2021-09-23

Läs inte denna om du har svårigheter med mental ohälsa, den gör inte saken bättre.