(470)

Allt eller inget

ljudbok och e-bok


Arvtagerska förlovad med playboy.

Lexi Titan kan se tidningsrubrikerna framför sig. Det kommer att tisslas och tasslas i hela Titanville kring nyheten. Inte för att hon har nÄgot val, hon har tre veckor pÄ sig att hosta upp tvÄ miljoner dollar. Hon kan antingen förlova sig med Cruz Rodriguez eller förlora allt den framgÄngsrika skönhetssalongen hon byggt upp helt pÄ egen hand, och sin kallblodige pappas respekt. För att inte tala om tÀvlingen med hennes systrar om att bli ensam arvtagerska till familjeföretaget och Glory's Gate, gÄrden de vÀxt upp pÄ tillsammans.

Cruz har pengar, framgÄng och Àr rykande het allt utom statusen som krÀvs för att fÄ tilltrÀde till Texas högre kretsar. Om Lexi gÄr med pÄ att vara hans fÀstmö under ett halvÄr kan hon, med hjÀlp av sin pappas inflytande och kontakter, hjÀlpa honom att bli accepterad i societeten. För det Àr han villig att ge henne tvÄ miljoner dollar pÄ stört. Och efter ett halvÄr bryter de förlovningen.

Men ingen av dem Àr beredd pÄ att passionen de en gÄng delat ska flamma upp igen och bli ett hinder i vÀgen för deras annars sÄ perfekta plan ...


UpplĂ€sare: Malin GĂŒettler
LĂ€ngd:

4.0

470 recensioner

Anne

2024-02-08

Mycket bra lÀst

Anette

2023-07-24

bra

Mariette

2023-06-26

Ett slut dÀr mÄnga frÄgor hÀnger kvar