(43)

Allt det vackra

ljudbok och e-bok


NÀr Hunter Biden var tvÄ Är gammal blev han allvarligt skadad i en bilolycka, hans mamma och hans lillasyster omkom. 2015 förlorade han sin Àlskade storebror Beau, som dog i hjÀrncancer 46 Är gammal. Under Trumps presidenttid var Hunter oavbrutet mÄltavla för attacker och förtal frÄn Vita huset. En utsatthet som förvÀrrades av Hunters lÄngvariga och grava missbruk av alkohol och droger. Ett missbruk som tog över tillvaron fullstÀndigt. Where's Hunter? blev ett vÀlkÀnt och illasinnat Trump-grepp för att misskreditera Joe Bidens presidentkandidatur.

I Beautiful Things (Allt det vackra pÄ svenska) berÀttar Hunter utlÀmnande om sin livsresa, kantad av tragedier och dramatik. Alldeles nyligen en helvetesresa, som höll pÄ att stjÀlpa hans fars vÀg mot att bli USA:s 46:e president. Men det Àr ocksÄ berörande skildring av kÀrlekens kraft och allt det vackra i verkligheten.

"I sin skakande och mycket lÀsvÀrda memoar bevisar Hunter Biden Ànnu en gÄng att vem som helst till och med en presidentson kan komma pÄ avvÀgar och hamna i en mardröm av beroenden. Han minns allt och berÀttar om det med ett mod som Àr bÄde hjÀrtskÀrande och mÀktigt." Stephen King.


UpplÀsare: Thomas Hanzon
LĂ€ngd: