(4)

Alkoholfritt : till maten

e-bok


Att vÀlja alkoholfritt ligger i tiden, och utbudet av alkoholfria alternativ vÀxer stadigt i butikerna. Men fortfarande stÄr mÄnga av oss rÄdvilla nÀr det gÀller att kombinera drycken med mat. Vatten, Àppelmust eller möjligen alkoholfri öl Àr nog de alternativ de flesta oss slutligen vÀljer. Men nÀr man bjuder pÄ middag kÀnns de kanske inte sÄ spÀnnande som ett vÀl valt vin, och Àr de verkligen den perfekta kombinationen alla gÄnger?

Vatten, juice och must, te, kombucha, lemonad och alkoholfritt öl och vin – allt har en plats pĂ„ middagsbordet om du bara vet vilken dryck du ska vĂ€lja till vilken sorts mat, och i Alkoholfritt till maten hjĂ€lper Richard Man dig att vĂ€lja rĂ€tt. HĂ€r finns allt frĂ„n drycker som du snabbt svĂ€nger ihop genom att smaksĂ€tta vatten, pressa fĂ€rsk frukt eller bygger genom att utgĂ„ frĂ„n butikens alkoholfria sortiment, till drycker som krĂ€ver mer tid.

HĂ€r finns inga pekpinnar, bara massor av inspiration. Huvudsaken Ă€r att det blir gott, för som Richard sĂ€ger: ”Dryck som serveras till mat ska passa till maten, oavsett alkoholhalt. SĂ„ enkelt.”