(454)

Alexa

ljudbok och e-bok


Efter flera Är av hÄrt jobb har Alexa tagit sig frÄn att sÀlja försÀkringar till att bli en av Sveriges mest framgÄngsrika influencers. Omtyckt, hyllad och med drömjobbet som programledare inom rÀckhÄll ser allt ut att gÄ exakt enligt plan.

Det enda som skaver Àr förhÄllandet med pojkvÀnnen Jens. För att rÀdda relationen Äker de pÄ en romantisk resa till Mexiko. VÀl hemma i Sverige igen hÀnder det otÀnkbara. Paret blir stoppade i tullen och Alexas helylleimage förstörs av ryktesspridningen online. Utfryst, ensam och med en kraschad karriÀr mÄste Alexa bevisa för bÄde sig sjÀlv och sin omvÀrld att hon har det som krÀvs för att resa sig ur spillrorna.

I Alexa gör Margaux Dietz upp med omvÀrldens fördomar om allt frÄn sex till kÀndisskap. I denna erotiskt laddade upprÀttelseberÀttelse stÄr kvinnlig sexualitet i fokus. Med lika delar humor som allvar Àr det en samtida berÀttelse som lyfter rÀtten till njutning och frigörelse.


UpplÀsare: Gizem Erdogan
LĂ€ngd:

3.3

454 recensioner

Malin

2023-03-24

Helt okej men mestadels rÀtt sÄ förutsÀgbar och kÀnns som smÄ tonÄrsflickor emellanÄt istÀllet för sjÀlvsÀkra kvinnor. Lite konstiga ordval ibland som man störde sig pÄ.

Nelly

2022-09-09

VÀlskriven, och underhÄllande. Men hÄller med om att den Àr förutsÀgbar och orimlig.

petra

2022-07-27

Inte lÀsvÀrd