(3)

Ageless

e-bok


Vill du kÀnna dig evigt ung? Leva ett lÄngt liv? Vara frisk och stark? I sin nya bok Ageless en yogis hemligheter till ett lÄngt och hÀlsosamt liv delar ashtangayogans guru med sig av hur du blir stark hela livet genom livsstilen som hindrar Äldrande.

Hemligheten till ungdomens kÀlla, att vara ageless , ligger i hur du lever och förhÄller dig till livet. Om detta skriver yogagurun Sharath Jois i sin nya bok dÀr du fÄr ta del av hans djupa kunskap och erfarenhet som gÄtt i arv i generationer och via vÀrldens mest populÀra yogaform ashtanga som spridits starkast i vÀstvÀrlden och som de flesta moderna yogaformer hÀmtat inspiration ifrÄn.

Sharath utgÄr frÄn yogans filosofi och delar med sig av anekdoter ur sitt eget liv. Han berÀttar om olika positiva livsrutiner och tankar kring osjÀlviskt givande. Dessutom bjuder han pÄ beprövade recept, enkla noga utvalda yogarörelser och tips och rÄd för att hjÀlpa dig skapa nya vanor som kan bidra till en rad lÄngsiktiga och positiva fördelar. Vad sÀgs om till exempel bÀttre och balanserad ÀmnesomsÀttning, blodcirkulation, fysisk styrka och syresÀttning av kroppen? I Ageless en yogis hemligheter till ett lÄngt och hÀlsosamt liv fÄr du veta hur du renar, helar och stÀrker inte bara kroppen utan Àven hur du kan balansera och lugna hela nervsystemet och sinnet för att minska stress, oro och depression. Följ Sharaths rÄd och se sÄ enkelt du kan investera i dig sjÀlv för att hindra ditt Äldrande och skapa en livsstil som gör att du kan leva ett lÄngt, innehÄllsrikt, glÀdjefyllt, sunt och starkt liv.

Sharath Jois, arvtagare och dotterson till legendariska Sri Patthabi Jois, ashtangayogans grundare som gick bort 2009, har genom Ären undervisat Madonna, Sting, Gwyneth Paltrow och mÄnga andra kÀnda personer vÀrlden över. I sin undervisning förmedlar Sharath att yoga Àr en process som Àr till för, och bör anpassas till, alla mÀnniskor. Yogapositionerna, asana, och andning Àr verktyg inom yogan som kan leda till ökat vÀlmÄende och djupare sjÀlvinsikt.