(56)

Acceptans

ljudbok


Acceptans

Begreppet acceptans innebÀr att trÀna oss i att tolerera tankar, kÀnslor och kroppsliga reaktioner som Àr förknippade med nÄgot som Àr obehagligt genom att varken undvika, fly, attackera, förvrÀnga eller vÀrdera. Att inte vÀrdera betyder inte att inte ha nÄgon Äsikt eller att inte reagera utan istÀllet för att vÀrdera beskriva vad man uppmÀrksammar, kÀnner och upplever. En av de mest centrala meditationsprinciperna Àr att inte vÀrdera eller döma det vi observerar.

Denna korta övning passar bra nÀrhelst du vill under dagen, nÀr du behöver stanna upp och slÀppa taget. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller sÄ ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med nÄgon annan av mindfulness övningarna.

Del 6 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförÀndring sedan 2005, hon har grundlÀggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. HÄller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio Ären har hon coachat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se



3.6

56 recensioner

Emma

2024-01-09

Bra verktyg för att lÀra sig att slÀppa taget och att acceptera situationen som den Àr.

Rebecka

2021-09-30

En kort healade men sÄ öppnande till smÀrtan