(31)

A Radical Guide for Women with ADHD

ljudbok


This radical guide will show you how to cultivate your individual strengths, honor your neurodiversity, and learn to communicate with confidence and clarity.


UpplÀsare: Marni Penning
LĂ€ngd:

3.8

31 recensioner

Madeleine

2023-02-01

En vÀldigt bra bok.

Anonym

2022-12-01

En upplyftande bok baserad pĂ„ modern forskning. Författarna Ă€r en utbildad psykoterapeut och doktor i psykologi, bĂ„da med klinisk erfarenhet av adhd hos kvinnor. Den tar tar ett helhets- och socialt perspektiv (till skillnad frĂ„n enbart ett medicinskt) pĂ„ adhd utan att döma eller sprida skam. Den upplyftande och rolig och uppmanar till medkĂ€nsla och sjĂ€lvmedkĂ€nsla. Den har hjĂ€lpt mig att vara mjukare mot mig sjĂ€lv. Om det Ă€r nĂ„got boken saknar Ă€r det ett mer inklusivt perspektiv som Ă€ven nĂ€mner att det kan finnas andra könsidentiteter vars adhd inte presenterar enligt ”standardmodellen”. Jag rekommenderar boken till alla som vill lĂ€ra sig mer om sig sjĂ€lv och sin adhd.

Moa

2022-11-01

Denna bok har hjÀlpt mig att reflektera över hur jag fungerar. Jag Àr snart 30 och ska inom kort pÄbörja en ADHD utredning och den hÀr boken har gett fantastiskt stöd och uppvaknande. Ska lyssna om direkt!