(388)

99 procent min

ljudbok och e-bok


Darcy Barrett har gett upp tanken pĂ„ att hitta en man. Hon har rest jorden runt och kan med sĂ€kerhet sĂ€ga att ingen kan mĂ€ta sig med Tom Valeska – mannen som har en sjĂ€lvklar plats i familjen Barrett. Men tyvĂ€rr hittade hennes tvillingbror Jamie Tom först och paxade honom som bĂ€sta vĂ€n.

Darcy har inget vidare flyt i resten av livet heller. Hon har nyligen lagt karriÀren som bröllopsfotograf pÄ hyllan och hon och Jamie inte haft nÄgon kontakt sedan brÄket om det nedgÄnga huset de fÄtt Àrva. Dessutom blir hennes hjÀrtproblem allt svÄrare att ignorera. NÀr det blir dags för renovering Àr Darcys första tanke att göra det hon Àr bÀst pÄ: packa och lÀmna landet. Men hennes pass Àr spÄrlöst försvunnet och nÀr Tom flyttar in för att leda renoveringsprojektet börjar hon tÀnka att det kanske Àr bÀst att hÀnga kvar att litet tag till.

***

Sally Thorne bor i Canberra i Australien med sin man. Hon Àlskar att ge liv Ät sina karaktÀrer, skapa berÀttelser som berör och har blivit hyllad vÀrlden över för sin debutroman En allvarsam lek.



3.7

388 recensioner

Elize

2022-10-10

Bra bok! Den förstördes dock lite av att det kom en dipp för nÀra slutet, men annars var det inget att klaga pÄ.

M

2022-07-22

FörutsÀgbar, lite lÄngtrÄkig i perioder men fortfarande lite mysig att lÀsa

Tove

2022-04-21

Inte alls lika bra som En allvarsamma lek men fullt lÀsvÀrd.