(21)

75 mil till Berlin

ljudbok och e-bok


Samuel och hans barndomsvÀnner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen ÄtervÀnda till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in pÄ en musikalutbildning i London. NÀr Samuel kommer pÄ idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin Àr hans vÀnner dÀrav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igÄng sÀtts en rad av hÀndelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejÀlt. Vem Àr hon egentligen, den enda flickan som nÄgonsin tackat nej till en trÀff med Samuel? Ska Freddie nÄgonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han Àr övertygad om Àr hans livs kÀrlek? Och Àr Joakims vÀnskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?

Och den största frĂ„gan av allt – kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgĂ„ngssaga Samuel drömmer om?

"75 mil till Berlin" Àr en underhÄllande roman skriven med glimten i ögat. Men det Àr ocksÄ en berÀttelse om relationer, vÀnskap och kÀrlek samt vikten av att kÀmpa för sin dröm.


UpplÀsare: Oscar Askelöf
LĂ€ngd: