(6)

50+ Dags att leva

ljudbok


Ljudboken har producerats i samrÄd med leg. lÀkare, som dessutom Àr psykiater och leg. psykoterapeut.

Har din Älder fÄtt dig att börja resignera? KÀnns det ibland som att livet inte har mer att ge? KÀnner du ibland en rÀdsla för att Äldras? Ditt psykiska mÄende styrs i stor utstrÀckning av dina tankar. Och dina tankar styrs av ditt undermedvetna.

Vad som finns i ditt undermedvetna gÄr att pÄverka. SjÀlvhypnos kan hjÀlpa dig att Ästadkomma förÀndringar i ditt undermedvetna. Genom suggestioner till ditt undermedvetna pÄverkar sjÀlvhypnosen dina tankar, vilket i sin tur ger dig ett bÀttre mÄende.

Genom detta sjÀlvhypnosprogram förs du inledningsvis varsamt ner i ett djupt avslappnat tillstÄnd. I detta avslappnade tillstÄnd blir det möjligt att nÄ ditt undermedvetna. Du fÄr sedan suggestioner som ger dig en ny entusiasm för livet och dess möjligheter.

SjÀlvhypnos innebÀr inte att sova eller tappa medvetandet. Du behÄller kontrollen hela tiden. SjÀlvhypnos skulle kunna definieras som avslappning i naturlig form.

Ladda ner 50+ Dags att leva och ta del av omvandlingen.

Ett upprepat lyssnande kommer att göra dig bekvÀm med din Älder och glad över allt som du har Ästadkommit. Du kommer att kÀnna dig yngre och inse att det finns fortfarande mycket lycka att leva för. Du kommer att kÀnna dig mer energisk. Förhoppningsvis kommer din balans och dina rörelser att förbÀttras. Du kommer att lÀra dig att vÄrda dina sociala relationer. Du kommer inte att kunna vÀnda tiden tillbaka. Men ditt sinne Àr sÄ pass kraftfullt att ditt undermedvetna kan mentalt positionera sig för att leva ett fullstÀndigt och meningsfullt liv.