(2)

40 dagar och nätter

e-bok


Att mitt hjärtas röst ropade från ett ställe där jag inte kunde ignorera det, eller att dess ton ofta spelade en helt annan melodi än många andras, förstod jag tidigt.

Om detta var min karmiska återbetalning eller min välsignelse, det visste jag ännu inte. Inte heller visste jag att min resa från person till medveten närvaro redan börjat för längesedan. Jag visste inte heller vad jag gav mig in på. Det enda jag visste med säkerhet var att, trots mitt protesterande sinne, så var mina haltande steg på väg mot en segelbåt som var ämnad att korsa Indiska Oceanen.

En bok där ni får följa med på en utmanande tid i någons liv, då djupa reflektioner över mänsklighetens existens och syfte uppstår. En bok fylld av visdom, insikter och spänning. En bok som är skriven för att upplevas inte bara med sinnet, utan även med själen/hjärtat.



5.0

2 recensioner

Cecilia

2020-11-24

Den bästa bok jag läst på länge! Solklar topp 10! Det kändes som om jag själv var med på segelbåten och upplevde varje saltsänkt våg, varje stjärnfall, varje andetag av smärta i de brutna revbenen och allt Val i boken upplevde. Detta var inte bara berättelsen om en resa över Indiska Oceanen utan den djupare resan inåt. Reflektioner som är beskrivna på ett otroligt vackert och levande sätt och som talar till mitt eget hjärta. Boken är händelserik och spännande samtidigt som den gör mig lugn och harmonisk och jag kunde inte lägga ifrån mig den-ville inte att den skulle ta slut. Jag tänker på att den här lilla flickan med sönderslagen kropp, i ett mycket svagt fysiskt skick helt plötsligt finner sig i en situation och på en upptäckts-resa som visar att hon besitter en styrka och storhet långt bortom det fysiska. Iren visar oss med sina vackra beskrivningar av Val's reflektioner vilken skatt som finns inom oss alla. Jag kan ärligt säga att denna bok berörde mig och mitt hjärta på samma sätt som Paolo Coelho och Robin Sharma gjort med sina böcker. Jag kan starkt rekommendera denna boken!