(21)

40 : constant reader

ljudbok och e-bok


”Jag trodde att jag var sĂ„ dĂ„lig, att jag snart skulle bli utbytt för att jag var sĂ„ dĂ„lig. Jag Ă€lskade att skriva, jag var alltid i trans nĂ€r jag skrev. Jag mĂ„dde bara bra i skrivandet. Orden bara kom till mig, de vĂ€llde fram.”

I40 – constant readerskriver Linda Skugge kort, vasst och Ă€rligt om sig sjĂ€lv, omvĂ€rlden och livet som skrivande och lĂ€sande mĂ€nniska. Om att fylla fyrtio och googla trailerpark-hus för att kunna bo billigt sĂ„ att man har rĂ„d att skriva böcker. Om att tatuera Bret Easton Ellis-citat disappear here pĂ„ kroppen. Om att lĂ€sa om sina gamla texter utan att hitta det som sĂ€gs vara sĂ„ hemskt. Om att maniskt lĂ€sa bok efter bok, för att förstĂ„ verkligheten bĂ€ttre. Om en önskan att bli förstĂ„dd som Linda Skugge och inte ”Linda Skugge”.

Linda Skugge Àr producent för Teater Brunnsgatan Fyra, driver eventbyrÄn Skugge&co och skriver böcker.


UpplÀsare: Cecilia Nilsson
LĂ€ngd:

3.8

21 recensioner

Annika

2021-04-10

Bra

Olivia

2021-02-08

Ännu en underbar bok av Linda Skugge om ”Linda Skugge”. Hon skriver pĂ„ ett hĂ€rligt och speciellt sĂ€tt som jag verkligen uppskattar och jag ”bokmĂ€rkte” mĂ„nga sidor i boken för att komma ihĂ„g dem. Önskar att hon förstod att hon Ă€r mycket coolare och duktigare Ă€n vad hon tror...