(193)

365 dagar

ljudbok


Lauras födelsedagsfirande pÄ Sicilien blir allt annat Àn hon önskat. Hennes förhÄllande knakar i fogarna och efter ett brÄk rusar Laura ut pÄ stadens gator. DÀr fÄr den unge maffiabossen Massimo syn pÄ henne, och han kan inte tro sina ögon. NÀr Massimo med en hÄrsmÄn undkom döden vid ett mordförsök, fick han en vision av en kvinna identisk med Laura.

Han tar sin chans i den varma sommarkvÀllen. I 365 dagar tÀnker han hÄlla henne fÄngen i sitt palats. Blir hon inte kÀr i honom under den tiden kommer han lÄta henne gÄ, men försöker hon fly kommer det fÄ följder för hennes familj.

Efter en katastrofal inledning börjar Laura allt mer fascineras av Massimo. Men nÀr Àkta kÀnslor till sist uppstÄr mellan dem hotas de av krafter ingen av dem kan kontrollera. Kommer de slitas isÀr precis nÀr de börjat hitta fram till varandra?

Boken ligger till grund för succéfilmen 365 days pÄ Netflix, som skapade stor debatt nÀr den slÀpptes.


UpplÀsare: Hemlig
LĂ€ngd:

3.7

193 recensioner

Maja

2022-05-03

Det va extremt bra, Àlskade hon som lÀste

Camilla

2021-10-18

Kass bok med en urdÄlig upplÀsare. Orkade bara lyssna en liten stund.

Zenny

2021-10-18

SvÄrt kluven. Vill gÀrna ge lÀgre betyg, men den var sjukt medryckande nÀr handlingen vÀl kom igÄng. Men, rent skrÀp. Jag har en polsk vÀninna som spoilade de kommande tvÄ böckerna dÄ de inte Àr översÀtta frÄn polska Ànnu. Jag vet inte om jag ska skratta eller grÄta...