(1091)

300 grader

ljudbok och e-bok


"... Ericsons flammande vĂ€lskrivna klimatthriller, den första i serien om Lilly Hed, /Ă€r/ ett mĂ„ste. Mysfaktorn Ă€r ovĂ€ntat hög.”

Amelia

Året Ă€r 2023 och en ny brutal vĂ€rmebölja plĂ„gar vĂ€rlden med torka och brĂ€nder. I Australien har Sydneys förorter utplĂ„nats och det brinner pĂ„ över femtio platser bara i Sverige.

Utredare Lilly Hed vid NynÀshamspolisen har nyligen lÀmnat en spikrak chefskarriÀr i Stockholm för att söka lugnet vid kusten. Idylliska NynÀshamn ska bli hennes rÀddning frÄn en destruktiv och mörk livssituation. Men Àven hÀr börjar det brinna och brandkÄrens resurser Àr svÄrt anstrÀngda. Vad som först framstÄr som olycksbrÀnder visar sig dölja nÄgot betydligt vÀrre, och Lilly fÄr anta större utmaningar Àn hon vÀntat sig.

300 grader Àr en klimatthriller om vad som kan hÀnda en het sommar och om hur eld inte bara dödar skoningslöst utan ocksÄ effektivt undanröjer bevis.


UpplÀsare: Eva Röse
LĂ€ngd:

3.9

1091 recensioner

Anonym

2024-04-17

Fattar inte varför hon ska försöka prata skÄnska ? Bra men lite seg stundtals

Annika

2024-04-06

För mig en ny författare. Riktigt bra bok och det glÀdjer mig att det politiska budskapet Àr snyggt paketerat och utan pekpinne..

Anonym

2024-04-04

spÀnnande bok