(19)

200 citat från Bibeln: Samling 100 Citat

ljudbok


Skriften är en oändlig inspirationskälla. Citat från Bibeln ger en glimt av vår förfäders liv och vanor, och de är tankeväckande i våra moderna liv eftersom de ger svar på våra innersta frågor. De är också värdefulla tillfällen att reflektera djupare över vad det innebär att ha tro, vara kristen eller helt enkelt mänsklig. Vi har valt 200 citat från Gamla och Nya testamentet för dig: visdomsord, lag, poesi, frågor och svar, som kommer att följa dig i tro och ge dig de referenser du behöver i det dagliga livet. Njut av dessa heliga visdomspärlor som hämtats från varje bok i Bibeln, låt dem inspirera dig och använda dem på din personliga resa.



2.6

19 recensioner

katarina

2023-12-09

Går inte att lyssna på då han inte läser vad som står,och dessutom stakar sig illa. Bibeln är en ljuvlig bok att läsa men han förvränger den.

Carolina

2023-07-05

Fruktansvärt dålig mick så allt lät bara illa… tyvärr så klarade jag inte lyssna på boken

Marie

2023-06-15

Medvetet förtryck mot kristna genom är fördärva både hänvisning och text uppläst av en man som förmodligen är muslim. Bara för att smutskasta..Det finns inget sant citat, då citat är direkt översatt. Det blir ingen mer Nextory för min del pga att ni ger ut denna bok.