(42)

100 dagar med Jesus

ljudbok


Den hÀr boken Àr skriven för dig som vill lÀra kÀnna Jesus, vare sig du kallar dig kristen eller inte.

Under hundra dagar bjuds du in att följa den Jesus, som lĂ€rjungen Johannes beskriver i sina texter. Bibeltexter som utgĂ„r frĂ„n insikten att Jesus verkligen var bĂ„de mĂ€nniska och Gud, och att allt han gjorde har en evig betydelse och sĂ€ger nĂ„got till oss – om oss.

Boken Àr skriven som en andaktsbok, uppbyggd kring teman och bibelberÀttelser som beskriver Jesu person och verksamhet. Med enkla, kommenterande texter, förs vi varsamt genom Johannesevangeliet texter, och inspireras av författaren till en förÀndringsprocess i reflexion och bön.

Hundra dagar Ă€r en bra tidsrymd nĂ€r man vill genomföra kursförĂ€ndringar och starta nya processer. LĂ„t100 dagar med Jesusinspirera till en ny början – pĂ„ ett helt Ă„r, ett decennium, ett helt liv och till sist en hel evighet.

"Det kommer att bli revolutionerande dagar som kan förÀndra din syn pÄ livet, pÄ dig sjÀlv och pÄ Jesus"

Niklas Piensoho

Niklas Piensoho, född 1964, Àr pastor och församlingsförestÄndare i Filadelfiaförsamlingen i Stockholm, kaplan vid Sveriges Riksdag och författare. PÄ Libris har ocksÄ böckerna39 frÄgor,För det första,Frid i sjÀlen,samt365 dagar med Jesusutkommit.


UpplÀsare: Niklas Piensoho
LĂ€ngd:

4.2

42 recensioner

R

2023-10-12

Enkel bok men sÄ mycket bra sagt och bra smÄ berÀttelser som fick med det mesta.

Emilia

2022-03-07

Skriven under gudomlig inspiration Borde vara lag att ha i skolundervisning frÄn och med nu med tanke pÄ Ukrainas behov av ett globalt andligt uppvaknande om vÄrt Sanna ursprung- Ordet som var det samma som ljuset. Ordet som tog mÀnsklig gestalt. Alla som lyssnar och kommer till insikt om sin medfödda hemlÀngtan till sitt ursprung dvs VÄr skapare Jesus har rÀtt att kalla oss Guds barn.