Övervinn blyghet. Effektiv, enkel och snabb självhjälp för dig som är blyg

Läs och lyssna gratis i 30 dagar

Övervinn blyghet. Effektiv, enkel och snabb självhjälp för dig som är blyg

Från 139 kr/månad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Övervinn blyghet. Effektiv, enkel och snabb självhjälp för dig som är blyg

Läs och lyssna gratis i 30 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nästa historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

Från 139 kr/månad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Övervinn blyghet. Effektiv, enkel och snabb självhjälp för dig som är blyg

3,8 11 betyg
34 min
Övervinn blyghet

Effektiv, enkel och snabb självhjälp för dig som är blyg

Blyghet kan få dig att fokusera alldeles för mycket på dig själv, vilket innebär att du går miste om ett givande socialt liv.

Att träffa nya människor kan vara extremt utmanande när du lider av överdriven blyghet. Du som är blyg kanske egentligen tycker mycket om att umgås med andra personer. Men ibland kanske du inte vill säga så mycket, eller tycker att det är svårt att titta andra personer i ögonen. Du kan känna dig nervös i vissa situationer eller med vissa personer.

Kanske är det så att din blyghet gör att det knyter sig och att du får kämpa för att hålla igång en konversation? Det kanske känns som en rejäl ansträngning att småprata, även med folk som du känner? Blyghet brukar höra ihop med att det känns som att andra personer kollar in en. Det kan vara svårt att slappna av om du tänker mycket på hur andra uppfattar dig. Du kanske tror att de är kritiska, fast de inte är det. Hur länge har du lidit i tysthet?

Du vill med all säkerhet ha ett bra socialt liv, men den blyghet som kan ha börjat tidigt i ditt liv, kan förhindra att detta händer.

Den goda nyheten är att du kan förändras. Du anpassade dig till världen och lärde dig att vara blyg. Blygheten lagrades i ditt undermedvetna. Men du kan lära dig att vara avslappnad och bekväm i din egen hud. Du kan lära dig att kommunicera effektivt, att vara utåtriktad, att få vänner enkelt och utan ansträngning. Alla dessa saker är möjliga genom att utnyttja den del av ditt sinne som styr vem du är och hur du tänker – ditt undermedvetna!

Föreställ dig hur det skulle vara att:

- bli festens lysande stjärna!

- att se fram emot sociala möten!

- att kunna tala fritt och uttrycka dina åsikter!

Hypnos är ett öppet sinnestillstånd och självhypnos är nyckeln till ditt undermedvetna. Det är där som din blyghet finns lagrad och det är där som förändringen måste ske. Du kan använda denna ljudbok för självhypnos för att hjälpa dig att utveckla nya, bättre sätt att tänka och bete dig.

Du kan träna ditt sinne att börja agera på ett sätt som du vill innerst inne. Istället för att vilja undvika sociala situationer kan du söka upp dem och njuta av dem.

I tryggheten och komforten i ditt eget hem kan du öva på hur du kommer att agera i vissa sociala situationer, hantera och släppa alla tidigare problem och ta din plats i världen. Denna självhypnossession kan hjälpa dig att frigöra dig så att du kan börja upptäcka ditt eget sanna jag som tidigare varit gömt inuti. Använd självhypnos och tillåt dig själv att vara dig själv!

Om du på ett medvetet plan kunde hantera din blyghet, så hade detta inte längre varit något problem. Du hade då kunnat åstadkomma förändringar, eller hur? Det faktum att du inte kunnat måste betyda att problemet finns lagrat i ditt undermedvetna. Och detta betyder att det är där som förändringen måste ske - i ditt undermedvetna. När allt kommer omkring måste dina felaktiga föreställningar om jaget omprogrammeras på en undermedveten nivå.

Hypnos, som i sig är helt säkert och ofarligt, är ett sinnestillstånd och en upplevelse av djup avslappning. Med hjälp av programmet i denna bok är det möjligt att öppna dörren till och omprogrammera ditt undermedvetna. Du kan använda detta program så ofta du vill för att åstadkomma en djupgående förändring i dina tankar och känslor. Detta självhypnos-program kan hjälpa dig att tygla dina känslor av blyghet så att du kan utveckla bättre förhållningssätt i utmanande situationer, njuta av bättre relationer med andra människor, och leva ett mer behagligt liv.

Du får blyghetsprogrammet genom en enkel och lättförståelig ljudbok, som alla kan hänga med i. Du behöver inte ha arbetat med din blyghet förr - allt som krävs är att du är öppen för förändring och har lust att ändra på din blyghet!

Övervinn blyghet. Effektiv, enkel och snabb självhjälp för dig som är blyg är tillgänglig som ljudbok.

  • Ljudbok

    Publicerad : 2022-12-24

    Språk: Svenska

    Förlag Ljudbok: Bokförlaget Upsaliensis AB

    ISBN Ljudbok: 9789189510593

Visa mer

Det här gillar andra med Nextory

Så bra att kunna lyssna på en bra bok när jag sitter i bilen eller på flyget eller tåget.

AnitaAnita

Lätt att läsa och bra att man kan ställa in bakgrundsfärg och teckenstorlek.

PeterPeter

Snabb och trevlig kundtjänst, bra utbud och snyggt användargränssnitt. Ständig utveckling av appen.

AnnaAnna
img

Hundratusentals historier väntar

Läs och lyssna hur mycket du vill. Du väljer själv när du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

image

Roligare än någonsin med böcker

Fler än 11 000 läsare har gett Nextory fem stjärnor i betyg på App Store och Google Play.

image

Bokutmana dig själv

Sätt upp egna läsmål och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och Läsdagboken.

visa
amex
master