(2405)

Överenskommelser

ljudbok


Simona Ahrnstedts hyllade serie om Slottet Wadenstierna. Beatrice Löwenström lever ett hårt hållet borgarliv med sin farbrors familj när hon första gången möter stadens mest omtalade ungkarl, Seth Hammerstaal på operan 1880. Seth fascineras av Beatrice och snart är de involverade i en mycket komplicerad romans. Men det finns planer för Beatrice som hon inte invigts i. Planer som varken innefattar frihet, lycka eller Seth...


Uppläsare: Mirja Turestedt
Längd:

4.1

2405 recensioner

Mandisen

2024-02-26

Så himla bra kärlekshistoria. Man lever sig in i tiden och karaktärerna! Ett tag var jag så arg att jag höll på att slå år i väggen och ett tag var jag så glad att jag ställde mig upp och hoppade! Det är mycket blandade känslor och en så makalöst bra handling!!!❤️ Bra uppläsare så creds till henne!!!!:)

Monica

2024-01-18

För mycket upprepat detaljerat sex och våld

Malin

2024-01-04

Det var en mörk resa! Var inte beredd på hur hård den här boken skulle vara. Känns som att den behöver byta gren från feel good romance. För det var väldigt lite feel good och väldigt mycket mörker. Den är bra, men en behöver vara beredd och det var inte jag. Uppläsaren är guld!